در دوران استانداری امیر حیات مقدم در خوزستان در دی ماه سال ۱۳۸۵ هیئت وزیران با احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی روستایی و ۵۰۰ واحد مسکونی جهت محرومین توسط بنیاد مسکن موافقت نمود/ آرشیو
احداث چند واحد مسکونی روستایی در سال ۱۳۸۵ با استفاده از تسهیلات بانکی و احداث چند واحد مسکونی جهت محرومین از محل اعتبار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ...
جزئیات متن قانونبسمه تعالی
"با صلوات بر محمد و آل محمد”
وزارت مسکن و شهرسازی
هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۵/۱۰/۱۳۸۵ که در مرکز استان خوزستان تشکیل گردید،
موافقت نمود:
وزارت مسکن وشهرسازی موظف است با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و با رعایت مقررات قانونی نسبت به موارد زیر اقدام نماید: ۱– احداث پانزده هزار (۰۰۰ر۱۵) واحد مسکونی روستایی در سال ۱۳۸۵ با استفاده از تسهیلات بانکی با نرخ سود کارمزد پنج درصد (۵%) توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی.
۲- احداث پانصد (۵۰۰) واحد مسکونی جهت محرومین از محل اعتبار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استانی ( منابع غیردولتی) در سالهای ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶.
تبصره – وزارت مسکن و شهرسازی زمین موردنیاز را به قیمت تمام شده به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار نماید.
۳ – پیگیری تأسیس شرکت منطقه ای مسکن سازان در استان.
۴- شروع به احداث یک هزار و پانصد (۱۵۰۰) واحد مسکونی اجاره ای با تأمین وام بانکی در سال ۱۳۸۵.
تبصره – زمین مورد نیاز از طریق سازمان مسکن و شهرسازی استان تأمین خواهد شد.
۵ – احداث سیصد (۳۰۰) واحد مسکونی اجاره به شرط تملیک در بافت فرسوده شهرهای استان در سال ۱۳۸۵.
۶- اختصاص صددرصد (۱۰۰%) اعتبار جابجایی منطقه آلوده به گاز شهر مسجد سلیمان و مکان یابی و آماده سازی محل جدید در سال ۱۳۸۵.
تبصره – پیش بینی مبلغ پنجاه میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۵۰) ریال برای کمک به آماده سازی دویست هکتار زمین چم آسیاب در لایحه بودجه سال ۱۳۸۶.
۷- ساماندهی (آماده سازی، واگذاری زمین، تأمین وام و ترتیب ساخت و ساز) شهرک شهید صباغیان واقع در بندر امام خمینی (ره).
تبصره- اختصاص مبلغ سی میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۳۰) ریال از اعتبارات استانی برای آمادهسازی به صورت بلاعوض.
۸ – تسریع در انجام بازنگری طرحهای جامع آبادان، خرمشهر، مسجد سلیمان، شوشتر، دشت آزادگان و رامهرمز.
۹ – بررسی طرح ساماندهی اسکان غیررسمی استان و پیش بینی اعتبار موردنیاز به مبلغ پانصد میلیارد (۰۰۰ ر۰۰۰ر۰۰۰ر۵۰۰) ریال در بودجه های سنواتی سالهای برنامه چهارم توسعه توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور پس از طی مراحل قانونی از محل دو درصد (۲%) فروش نفت.
۱۰ – پیش بینی مبلغ سیصد میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۳۰۰) ریال اعتبار جهت آماده سازی زمین در شهرهای آبادان، خرمشهر، مسجد سلیمان، دزفول، شوش، شوشتر، اندیمشک و اهواز در سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ پس از طی مراحل قانونی.
۱۱– پیش بینی اعتبار به مبلغ پانصد میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۵۰۰) ریال در سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ جهت هزینه های آماده سازی و ساخت مسکن در شهرهای کوچک و متوسط برای اقشار کم درآمد پس از طی مراحل قانونی.
تبصره – اعتبار پیش بینی شده مندرج در بندهای فوق سهم دولت برای احداث حداکثر پنجاه هزار (۰۰۰ر۵۰) واحد مسکونی در شهرهای استان خواهد بود.
۱۲- اختصاص پانصد میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۵۰۰) ریال از محل انتشار اوراق مشارکت و پانصد میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ ر۰۰۰ر۵۰۰) ریال تسهیلات ارزی برای احیاء بافتهای فرسوده شهری استان.
۱۳- تملک ساختمانهای مخروبه و زمینهای متروکه خرمشهر که مالکین آنها تاکنون مراجعه نکرده اند و استفاده در جهت عمران و آبادانی شهر و واگذاری زمین معوض در صورت مراجعه مالکین.
۱۴- تهیه طرح مطالعاتی انتقال زندانهای موجود اهواز با هماهنگی سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور ظرف سه ماه بعد از ابلاغ این تصمیم نامه و ارایه به هیئت وزیران.
۱۵- اجازه تعمیر و توسعه ساختمان اداری سازمان مسکن و شهرسازی خوزستان.
۱۶- پیش بینی مبلغ یکصد و هشتاد میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۱۸۰) ریال اعتبار برای انجام عملیات آماده سازی اراضی واگذار شده به مردم در خرمشهر در لایحه بودجه سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷.
بسمه تعالی
"با صلوات بر محمد و آل محمد”
سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور – نهادریاست جمهوری
هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۵/۱۰/۱۳۸۵ که در مرکز استان خوزستان تشکیل گردید،
موافقت نمود:
۱- دستگاههای اجرایی ملی مکلفند برابر مقررات نسبت به عملیاتی کردن پروژه های مورد توافق با استانداری خوزستان مطابق پیوست این تصمیم نامه که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، اقدام و گزارش مربوط را هر دو ماه یک بار به معاونت اجرایی رییس جمهور ارایه نمایند.
۲- مبلغ هشتصد و نود و یک میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۸۹۱) ریال در سال جاری برای احداث، تکمیل، تجهیز و یا توسعه پروژه های تملک دارایی استان خوزستان از محل اعتبارات پیش بینی شده در قانون بودجه سال ۱۳۸۵ کل کشور" با عنوان اعتبارات توسعه استان” اختصاص می یابد.
طرحها و پروژه های مربوط براساس اولویتهای اعلام شده در استان و بدون الزام به رعایت آییننامه اجرایی ماده (۷۹) قانون برنامه چهارم توسعه با تأیید استانداری استان یادشده انتخاب و پس از تأیید شورای برنامه ریزی و توسعه استان اجرا خواهند شد.
۳- سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موظف است نسبت به ابلاغ صددرصد (۱۰۰%) تخصیص اعتبارات موضوع بند (۶) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۸۵ کل کشور و پروژه های تملک دارایی ملی استان خوزستان که در سال ۱۳۸۵ به بهره برداری می رسند، اقدام نماید.
۴ - هیئت امنای حساب ذخیره ارزی موظف است حداقل مبلغ هفتصد میلیون (۰۰۰ر۰۰۰ر۷۰۰) دلار جهت طرحهای دارای توجیه فنی و اقتصادی (غیردولتی) با اولویت طرحهای بخش صنعت و معدن و کشاورزی در استان را در چارچوب ضوابط حاکم بر حساب ذخیره ارزی و پس از تأیید بانک عامل به عنوان شرط لازم با تأیید استانداری خوزستان اختصاص دهد.
تبصره – هر تعداد طرح توجیه دار در استان خوزستان که از طرف بانکهای عامل ارایه شود، تأمین اعتبار خواهد شد.
پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور