نمایشگاه سراسری صنایع دستی ایران با حضور هنرمندان سراسر کشور فعالیت خود را روزسه شنبه در محل نمایشگاه های دایمی اهواز آغاز کرد.
در آیین افتتاحیه این نمایشگاه معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه هنرمندان صنایع دستی تاریخ نگاران یک مرز و بوم هستند اظهار داشت: نمایشگاه های صنایع دستی در هر کشور علاوه بر اینکه بر موضوع فروش و اقتصاد تاکید دارند ،بحث حفظ جغرافیایی اثر نیز در دستور کار قرار داد.
ˈیحیی رحمتی ˈ افزود: در نمایشگاه های صنایع دستی برگزار شده در کشور اساس کار بر ارایه صنایع دستی داخلی است و تمامی محصولات ارایه شده از سوی هنرمندان به صنایع اصیل ایران اختصاص دارد.
وی گفت: بسیاری از کشور های همسایه سعی در ثبت آثار و مفاخر ایران به نام خود دارند اما با وجود صنعتگران ایرانی صنایع دستی کشور همیشه با نام ایران به جهان شناسانده خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان نیز با اشاره به نقش صنایع دستی در حفظ ارزش های فرهنگی کشور گفت: در سال های اخیر در هر 50 روز یک نمایشگاه صنایع دستی در کشور برگزارشده که این نشان دهنده پویایی این هنر در کشور است.
ˈپرویز پور فرخی ˈافزود: از مجموع 23 هزار فرصت شغلی در 3 سال اخیر 14 هزار و 300 فرصت شغلی در حوزه صنایع دستی در سامانه اشتغال به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به حمایت های دولت از هنرمندان صنایع دستی کشور گفت: بیمه صنعتگران،ساماندهی وضعیت بسته بندی کالا ها و حمایت از صنعتگران از جمله گام های اساسی است که در دولت برای کمک به هنرمندان برداشته شده است.