تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
کد خبر: ۲۸۷۱۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تایید صلاحیت شانزده داوطلب دیگر در حوزه انتخابیه آبادان و خرمشهر

شانزده نفر از داوطلبان احراز و تایید صلاحیت نشده به جمع داوطلبان شرکت در انتخابات آبادان و خرمشهر افزوده شدند.
  رییس دفتر هیات نظارت و بازرسی انتخابات خوزستان در گفتگو با شبکه آبادان گفت: تا کنون ۱۰۵ نفر از داوطلبانی که صلاحیت آنان تایید و یا احراز نشده بود به جمع داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی خوزستان پیوستند.

ابوالحسن معماری افزود: از این تعداد ۹ نفر در آبادان و ۷ نفر در خرمشهر تایید شده اند بنابر این با احتساب داوطلبان قبلی در حوزه انتخابیه آبادان ۵۹ داوطلب و در حوزه انتخابیه خرمشهر ۲۷ داوطلب تاکنون تایید صلاحیت شدند.

وی تاکید کرد: این روند ادامه دارد و آخرین آمار داوطلبان تایید صلاحیت شده ۱۹ بهمن امسال اعلام می‌شود. 

یک کرسی نمایندگی مجلس به خرمشهر و سه کرسی مجلس شورای اسلامی هم به آبادانی‌ها اختصاص دارد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند ماه امسال برگزار می‌شود.

بیش از هزار نفر از کسانی که در کشور اعتراض خود را در مرحله ثبت اعتراضات ثبت کرده بودند، صلاحیتشان مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته بود که فهرست آنها در اختیار ستاد انتخابات کشور قرار گرفت و این ستاد با ارسال پیامک، به این داوطلبان اطلاع داد که صلاحیت آنها تایید شده است.

داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌توانند با مراجعه به سامانه ستاد تبلیغات به نشانی em ۱۴۰۲.ir برای تبلیغات تلویزیونی ثبت نام کنند.

 


مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار