سازمان سرمایه گذاری و شهرداری اهواز آماده ی استقبال، مذاکره و آغازهمکاری با سرمایه گذاران محترم و بخش خصوصی است.
کهوازی رییس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی از حضور در اولین نمایشگاه تخصصی شهرداری خبر داد.
به گزارش امور ارتباطات سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی کهوازی رییس سازمان گفت: همزمان با افتتاحیه و آغاز بکار اولین نمایشگاه تخصصی شهردارهای کشور، سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی با هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری نیز حضور فعال دارد.
وی ضمن دعوت از سرمایه گذاران و بخش خصوصی جهت همکاری عنوان کرد: سازمان سرمایه گذاری و شهرداری اهواز آماده ی استقبال، مذاکره و آغازهمکاری با سرمایه گذاران محترم و بخش خصوصی است.
وی ادامه اداد: در حال حاضر بسته ها و فرصت های شاخص سرمایه گذاری درتمامی حوزه مدیریت شهری، شناسایی و آماده ارائه هستند.
کهوازی رییس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی افزود:در حاشیه حضور در این نمایشگاه آماده برگزاری نشستهای مختلفی در زمینه انتقال تجربه، مشاورههای تخصصی، سرمایه گذاری، معرفی بسته ها و فرصت های سرمایه گذاری شهرداری اهواز هستیم.
گفتنی است، این نمایشگاه نخستین رویداد ملی مدیریت شهری با نام شهریران است که در آن محصولات ملی مرتبط با موضوعات تامین مالی و سرمایهگذاری شهری، مبلمان و طراحی شهری، ماشین آلات و تجهیزات خدمات شهری، فرآیندها و سکوهای هوشمند شهری، پایش و پردازش تصویری، حمل و نقل و ترافیک، مدیریت پسماند و بازیافت، فضای سبز و محیط زیست، مسکن سازی و مصالح نوین ساختمانی است که از یکم الی سوم بهمن در مصلی تهران برقرار است.