تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴
کد خبر: ۲۸۶۴۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صدور کیفرخواست برای یکی از کارکنان شهرداری شوشتر

  سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب شوشتر از صدور کیفرخواست برای یکی از کارکنان شهرداری این شهر خبر داد.

 کامران رومیانی روز جمعه در این خصوص بیان کرد: این نیروی شهرداری در ارزیابی و کارشناسی پروژه‌های عمرانی اقدام به دریافت هزینه بیش از مقدار واقعی کرده بود که تخلفات وی باعث تضییع اموال و وجوهات دولتی شد..

وی افزود: پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی در دادسرا، کیفرخواست متهم تحت عنوان تدلیس در معاملات و تضییع اموال و وجوهات دولتی صادر شد.

رومیانی ادامه داد: پس از تشکیل پرونده در شعبه بازپرسی، کلیه اموال و وجوهات توسط متهم به شهرداری مسترد شد.

دادسرای عمومی و انقلاب شوشتر اظهار کرد: با مفسدان اقتصادی برخورد قاطعانه و عبرت‌آموز صورت خواهد گرفت و در این مورد دستگاه قضایی از حقوق عامه و اموال و وجوهات دولتی در مقابل افرادی که به هر نحو اقدام به دخل و تصرف غیر قانونی می‌کنند، نخواهد گذشت و قاطعانه برخورد می‌کند.

  طی سال جاری با پیگیری دستگاه قضای استان‌ چندین مدیر و کارمند دولتی در استان به دلیل فساد اقتصادی بازداشت شدند.

طبق اعلام مدیر کل بازرسی استان، خوزستان رتبه ۱۶ کشور در ارتکاب به فساد اداری را دارد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار