تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱
کد خبر: ۲۸۴۴۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

احکام ۴ هزار معلم جدید در خوزستان صادر شد

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از اجرای فرآیند صدور احکام استخدامی ۴ هزار معلم جدید در خوزستان خبر داد.
  مسعود حمیدی نژاد گفت: فرآیند جذب و استخدام معلمان تازه استخدام که در آزمون استخدامی ماده ۲۸ در آموزش و پرورش خوزستان پذیرفته شده‌اند به ایستگاه پایانی یعنی صدور احکام رسید و در این راستا همکاران ما در حوزه‌های گزینش، امور اداری و امور مالی در سطح ستاد و همچنین ادارات مناطق و نواحی سراسر استان خوزستان به مدت دو شبانه‌روز و به صورت پیاپی درگیر فرآیند صدور احکام این معلمان جدید هستند.


وی افزود: احکام بیش از ۴ هزار نفر مربوط به آزمون استخدامی ماده ۲۸ و همچنین متعهدان خدمت در حال صادر شدن است و پس از طی این فرآیند، آخرین مرحله جذب این همکاران نیز تکمیل می‌شود و این همکاران می‌توانند فعالیت خود در سطح مدارس خوزستان را آغاز کنند و به کاروان تعلیم و تربیت استان بپیوندند.

حمیدی‌نژاد در پایان با تاکید بر اهمیت ارتقای شاخص نیروی انسانی در سطح مجموعه تعلیم و تربیت  خوزستان و استفاده از ظرفیت‌های برون و درون دستگاهی در راستای تحقق این مهم؛ یادآور شد: تلاش همکاران ما در گزینش، امور اداری و امور مالی در راستای تکمیل فرآیند جذب پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی و صدور احکام این همکاران ستودنی و قابل تقدیر است.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار