تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۲۸۴۱۰۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ازدحام در جایگاه‌های عرضه کپسول گاز مایعِ آبادان

ازدحام در جایگاه‌های عرضه کپسول گاز مایع در آبادان سبب نارضایتی مردم شده است.

در حالی که شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کشور از لغو مصوبه افزایش قیمت گاز مایع خبر داده، اما گزارش‌های میدانی خبرنگاران ما همچنان از ازدحام و شلوغی در جایگاه‌ها حکایت می‌کند.

کمبود کپسول گاز خانگی علت تعطیلی برخی جایگاه‌ها در آبادان است که حالا موجب شده در دیگر جایگاه‌های فعال صف‌های طولانی تشکیل شود.
مردم در گفتگو با خبرگزاری شبکه آبادان از اینکه برخی جایگاه‌ها عمده کپسول‌های گاز را به فروشندگان دوره گرد عرضه کرده اند ابراز گلایه کردند و گفتند: دوره گرد‌ها گاز را با بهایی بیشتر از قیمت مصوب و تا ۴۰۰ هزار تومان به شهروندان می‌فروشند و همین سبب شده در برخی مناطق بازار سیاه به راه بیافتد.
شهروندان در گفتگو با خبرنگار ما خواستار رفع این مشکل شدند.

<div id="video-display-embed-code_10510147"><script type="text/JavaScript"                                                                                                   src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4077044/10510147?width=600&height=350"></script></div>
محمد بنی سعید مدیر پخش فرآورده‌های نفتی آبادان در پیگیری این خبر گفت: در افزایش تقاضا و فرصت به مردم آبادان برای نام نویسی در سامانه سدف مشاهده شد مقداری از سهمیه آبادان به شهر‌های مجاور مانند اهواز ارسال می‌شد.
<div id="video-display-embed-code_10510150"><script type="text/JavaScript"                                                                                                   src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4077044/10510150?width=600&height=350"></script></div>

این در حالیست که بیژن بداغی مدیره اداره صمت آبادان می‌گوید: با توجه به افزایش تقاضای کمبود گاز در آبادان احساس می‌شود و این نیازمند افزایش عرضه گاز به بازار از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

captcha
آخرین اخبار