سرپرست بازرگاني داخلي سازمان صنعت و تجارت خوزستان گفت: ميوه مورد نياز براي شب عيد خريداري و تفاهمنامه آن منعقد شده است. پرتقال از شمال و مازندران و سيب از اروميه تامين ميشود.
ابوالقاسم كورهچيني اظهار كرد: در حال حاضر اقدامات براي تامين اقلام شب عيد در حال انجام است. قيمت ميوه هنوز مشخص نيست و قرار است اين ميوهها اسفندماه از طريق غرفههاي ويژه اقلام شب عيد در سراسر استان توزيع شوند.
وي افزود: 2 هزار تن پرتقال و يك هزار تن سب براي شب عيد و تعطيلات نوروزي پيشبيني شده است.
كورهچيني ادامهداد: فعلا 6500 تن مرغ منجمد داخلي و خارجي با همكاري شركت پشتيباني امور دام استان ذخيره سازي شده است.
سرپرست بازرگاني داخلي سازمان صنعت و تجارت خوزستان تصريحكرد: در صورت نياز، سهميه جديد مرغ بر اين ظرفيت براي تامين مرغ شب عيد افزوده ميشود. قرار است دولت برنج هندي را با ارز مبادلهاي وارد كند كه با اين واردات از التهاب بازار برنج كاسته ميشود.