تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۳
کد خبر: ۲۸۳۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نمایندگان خوزستان حریفان خود را در پلی‌آف شناختند

با پایان مرحله مقدماتی لیگ برتر بسکتبال کشور، هر دو نماینده خورستان حریفان خود را در مرحله پلی آف شناختند.

در هفته هجدهم و پایانی لیگ برتر بسکتبال کشور روز گذشته (پنجشنبه، 12 بهمن ماه) صنایع پتروشیمی ماهشهر 85 بر 86 از نفت تهران باخت و پتروشیمی بندرامام با حساب 82 بر 63 استقلال زرین قشم را از پیش رو برداشت.

در پایان دور مقدماتی این رقابت ها، پتروشیمی بندرامام در صدر جدول رده بندی ایستاد و صنایع پتروشیمی ماهشهر در رده هفتم جای گرفت. بر این اساس، پتروشیمی بندرامام در مرحله پلی‌آف به مصاف بندر کنگ می‌رود و صنایع پتروشیمی ماهشهر، ماهان را پیش رو دارد.

هشت تیم نخست لیگ برتر بعد از رقابت‌های قهرمانی غرب آسیا، در مرحله پلی آف لیگ برتر به صورت ضربدری و به صورت دو از سه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.


مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار