تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۶
کد خبر: ۲۸۲۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انتشار تصاوير دار زدن یک سگ در اينترنت +عکس

دپارتمان پليس اسلواكي از دستگيري نوجوان 17 ساله‌اي خبر داد كه از دار زدن سگش فيلم تهيه كرده و آن را در اينترنت منتشر كرده است.

در گزارش پليس اسلواكي آمده است كه اين نوجوان 17 ساله با نام «اريك» كه اهل منطقه «پاپ‌راد» است پس از آن كه با ارسال اين تصاوير و فيلم‌ها باعث‌ ترس و وحشت كاربران فيس‌بوك شد، توسط ماموران پليس اين منطقه شناسايي و دستگير شد.

انتشار تصاوير دار زدن یک سگ در اينترنت

رييس پليس منطقه «پاپ‌راد» در اين‌باره به پايگاه اطلاع‌رساني تلگراف خاطرنشان كرد: عمل اين پسر نوجوان اصلا قابل توجيه نيست. او با قساوت قلب اين سگ را به دار آويخت. علاوه بر اين، اين حيوان از ناحيه سر40‌ بار مورد اصابت تفنگ ساچمه‌اي قرار گرفته است.

اين مقام مسئول در ادامه يادآور شد: اين نوجوان كه احتمال مي‌رود از نظر روحي بيمار باشد پس از اين اقدام سگ پياده را در گودالي دفن كرد، اما يك عابر موفق شد ناله‌هاي حيوان را بشنود و او را نجات مي‌دهد. اين سگ بيچاره پس از انتقال به بيمارستان به طرز معجزه‌آسايي نجات يافت.
captcha
آخرین اخبار