تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۰
کد خبر: ۲۸۲۸۴۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تجمع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آبادان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

 همزمان با سراسر کشور کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آبادان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تجمع کردند.

همزمان با سراسر کشور این تجمع اعتراضی با حضور معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آبادان با رعایت ادامه خدمات درمانی به بیماران و مراجعین در محل بیمارستان شهید بهشتی آبادان انجام شد.  

در این آیین حجت‌الاسلام والمسلین غبیشاوی، امام جمعه آبادان اظهار کرد: امروز عزیزان ما در دانشگاه علوم پزشکی آبادان جمع شدند تا اظهار انزجار و برائت خود را از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کنند.

  وی اضافه کرد: در حالی که می‌بینیم بیمارستان غزه با کمبود شدید تجهیزات درمانی مواجه است موشک‌های رژیم غاصب مدام بر سر بیماران و پرسنل این مجموعه فرو می‌ریزد.

امام جمعه آبادان ادامه داد: کادر درمان زحمتکش و انقلابی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با این تجمع نشان دادند که در مقابل این جنایات بی‌تفاوت نیستند و اگر راه باز باشد قطعا در کنار برادران و خواهران خودشان در غزه خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: ان‌شاالله پیروزی محور مقاوت قطعی و شکست و اضمحلال صهیونیست و حامیانش نیز نزدیک خواهد بود.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار