تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴
کد خبر: ۲۸۲۷۹۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۱۱۲ سری جهیزیه به نوعروسان باغملک اهدا شد

در مراسمی با حضور فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان ۱۱۲ سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان باغملک اهدا شد.
 در مراسمی با حضور فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان ۱۱۲ سری جهیزیه به نوعروسان شهرستان باغملک اهدا شد.

در این برنامه سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان راه رسیدن به خداوند را خدمت رسانی به مردم عنوان و اظهار کرد: در هفته بسیج علاوه بر اقدامات جهادی، تعمیر و بازسازی ۱۰۰ خانه محروم نیز توسط جهادگران سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از تلاش گران عرصه سازندگی که گمنام فعالیت می‌کنند تشکر می‌کنیم و به‌زودی اردوگاه امام زاده عبدالله(ع) باغملک برای بهره‌برداری نوحوانان و جوانان به ویژه برای اردو‌های تابستان افتتاح خواهد شد.

فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان در ادامه عنوان کرد: توجه به خانواده و فرزند یک امر اولویت‌دار و ریشه‌دار است .

در این برنامه که جمعی از مسئولان محلی هم حضور داشتند، بیش از صد سری جهیزیه شامل انواع کالای اساسی و ضروری منزل به زوج های شناسایی شده در شهرستان باغملک اهدا شد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار