تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
کد خبر: ۲۸۲۵۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

وصول جریمه قاچاقچی لوازم برقی در اهواز

معاون اجرای احکام تعزیرات حکومتی خوزستان از وصول جریمه بیش از ۷۰۰ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم برقی خبر داد
  بهرام بهمئی گفت: پرونده قاچاق لوازم برقی شامل آبمیو گیری، مخلوط کن، سشوار، همزن و موتور جوش به ارزش ۳۹۲ میلیون و ۴۴ هزار ریال در شعبه چهارم تعزیرات حکومتی اهواز رسیدگی شد.

معاون اجرایی تعزیرات حکومتی خوزستان افزود: شعبه با تحقیقات لازم، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متهم را به پرداخت ۳۹۲ میلیون و ۴۴ هزار ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته بهمئی، شعبه در خصوص وسیله نقلیه حامل این کالای قاچاق با توجه به اینکه ارزش وسیله نقلیه بیشتر از ارزش کالا‌ها می‌باشد، متهم را به پرداخت ۳۹۲ میلیون و ۴۴ هزار ریال جریمه معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

معاون اجرایی تعزیرات حکومتی خوزستان افزود: پس از سیر مراحل قانونی میزان محکومیت از متهم وصول شد

گفتنی است ماموران نیروی انتظامی این محموله را از یک دستگاه خودرو به ظن قاچاق کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار