تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۰
کد خبر: ۲۸۲۵۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری عامل تیراندازی به اماکن عمومی در شادگان



فرمانده انتظامی شادگان از دستگیری عامل تیراندازی به اماکن عمومی طی عملیات هدفمند پلیسی در این شهرستان خبر داد.  

سرهنگ سیدقاسم موسوی گفت: در پی اعلام وقوع یک مورد تیراندازی به سوی اماکن عمومی در یکی از روستا‌های شهرستان شادگان، تیمی ویژه از ماموران پلیس به محل اعزام شدند.  

او  افزود: با توجه به اهمیت و حساسیت مسئله، ماموران انتظامی این شهرستان با اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی در این ارتباط یک متهم را شناسایی کردند که پس از هماهنگی قضائی در عملیاتی منسجم و ضربتی او را دستگیر کردند.  

 فرمانده انتظامی شهرستان شادگان با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، گفت: پلیس قاطعانه و با اقتدار با مخلان نظم و امنیت عمومی برخورد می‌کند و هرگز اجازه نخواهد داد، افرادی قانون گریز امنیت عمومی و آرامش جامعه را به مخاطره بیاندازند. 

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار