تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۴
کد خبر: ۲۸۲۲۲۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پنج کمیته عبور از پیک بار ۱۴۰۳ را برنامه ریزی و راهبری می کنند



معاون هماهنگی توزیع شرکت مادرتخصصی توانیر در حاشیه سفر به خوزستان و بازدید از تاسیسات شبکه برق رسانی مزرعه آبیاری زیرسطحی و هوشمند کشت و صنعت کارون و همچنین سدگتوند علیا؛ با بیان این که مجموعه های توزیع خوزستان و اهواز برای گذر از دو پیک ۱۴۰۲ , ۱۴۰۱ اقدامات خوبی به انجام رساندند، از برنامه ریزی و راهبری پنج کمیته برای عبور از پیک بار ۱۴۰۳ خبر داد و با اشاره به اهداف این سفر، گفت: اقدامی توسط یکی از شرکت‌های خوزستانی، در زمینه مدیریت منابع آب و استفاده بهینه از انرژی برق انجام شد که از تاسیسات شبکه برق رسانی این طرح بازدید به عمل آمد.
 

حمیدرضا پیرپیران با اشاره به طرح مزرعه آبیاری زیر سطحی و کنترل شیرهای مربوط به سیستم هوشمند شرکت کشت و صنعت کارون، اظهار کرد: این شرکت، طرح استفاده از موتورها و شناورها در سیستم آبیاری را پیاده سازی کرده بود و نگاه ما این است که با ایجاد همراهی و همکاری و همدلی بین واحدهای مرتبط با وزارت نیرو از جمله آب، برق و جهاد کشاورزی ، می‌توان گام موثری در حوزه استفاده بهینه و کاهش مصرف در سیستم برق کشاورزی در سطح کشور برداشت.

 

پیرپیران با اشاره به سیستم آبیاری زیرسطحی تاکید کرد: یقینا با این روش هوشمند که مشاهده شد، می توانیم در حفظ منابع آبی کشور و استفاده بهینه از منابع انرژی، گام های موثری برداریم.وی با اشاره به ادامه سفر خود و برگزاری نشست با مدیران شرکت های توزیع خوزستان نیز گفت: اقدامات خوبی در حوزه های هوشمندسازی، کنترل پذیری، کاهش خاموشی ها، برنامه های اجرا شده در بخش کاهش تلفات شبکه و مسائل مختلف در حوزه مدیریت اقتصاد صنعت برق، اطلاع رسانی به مردم با موضوع نحوه ی استفاده بهینه از انرژی برق و اینکه باید چه اقداماتی انجام دهیم تا یک نگاه ویژه در بخش‌های مختلف مصرف بهینه انرژی در صنعت برق ایجاد شود، در خوزستان اجرا شده است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در ادامه در خصوص برنامه های توانیر برای جبران ناترازی در صنعت برق، با بیان این که از پایان پیک ۱۴۰۲، کمیته‌هایی در زمینه‌های مختلف با محوریت وزیر نیرو تشکیل شده، گفت: پنج کمیته اصلی در حوزه های نیروگاهی، شبکه های انتقال فوق توزیع، توزیع، و مدیریت مصرف که به مسائل مرتبط با بخش توزیع و پایداری شبکه پرداخته می‌شود، تشکیل شده و قرار است برنامه‌های جامعی در حوزه کنترل پذیری و هوشمندسازی تنظیم شود، همچنین اقدامی در بحث تعرفه های برق به گونه‌ای که هم مردم آسیب نبیند و هم به موضوع مدیریت مصرف بهینه برق کمک کند، مد نظر است.

پیرپیران ادامه داد: این پنج کمیته در ابعاد مختلف، مسائل را دنبال می‌کند و امیدواریم با برنامه‌ریزی در حوزه های تولید، انتقال و فوق توزیع و توزیع، با یک آمادگی خوب وارد پیک تابستان ۱۴۰۳ شویم. گرچه همه این اقدامات کنار هم خیلی موثر است اما موثرتر این است که ما بتوانیم آگاه سازی مردم را در حوزه استفاده بهینه از انرژی برق را انجام دهیم و اطلاع رسانی خوب به مردم داشته باشیم تا برای تابستان۱۴۰۳ ؛یک اتحاد و همدلی را در مردم ایجاد کرده باشیم تا بتوانیم با استفاده بهینه از انرژی برق، موارد احتمالی را حل کنیم اما آنچه برنامه‌ریزی شده این امیدواری را می‌دهد که همچون سال‌های ۱۴۰۲ , ۱۴۰۱ کمترین چالش ممکن را در تامین برق بخش‌های مختلف صنعت برق کشور داشته باشیم.
captcha
آخرین اخبار