تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
کد خبر: ۲۸۱۸۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جمع‌آوری معتادان متجاهر در اهواز

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و جمع آوری 10 معتاد متجاهر در شهرستان اهواز خبر داد.
 سعید داراب‌نیا رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای برقراری نظم و امنیت جامعه، با هدف افزایش احساس آرامش فردی و عمومی و پاسخگویی به درخواست‌ها و مطالبات مردمی، پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری مأموران انتظامی کلانشهر اهواز طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز، جمع‌آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر به مدت 24 ساعت در شهرستان اهواز به مرحله اجرا درآمد .

وی افزود: در این طرح که با حداکثر توان و بهره‌مندی هدفمند از امکانات و تجهیزات اجرا شد ماموران پلیس هویت 10 معتاد متجاهر را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی آنان را دستگیر کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان در ادامه با اشاره به پلمپ 6 باب مغازه متخلف در این طرح، تصریح کرد: ماموران پلیس در بازرسی از مغازه‌های متخلف تعداد 25 عدد گلدان وافور، 20 عدد مهره فلزی وافور، 6 عدد حقه وافور، 35 گرم شیره تریاک، 130گرم تریاک، 250 گرم سوخته تریاک، 2 دستگاه ترازو توزین و یک دستگاه کارت‌خوان کشف کردند.

داراب‌نیا در خاتمه با اشاره به دستگیری یک خرده فروش در این طرح، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار