تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
کد خبر: ۲۸۱۳۱۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دستگیری ۱۶ محکوم متواری در خرمشهر
  فرمانده انتظامی شهرستان خرمشهر از دستگیری ۱۶ محکوم متواری و تحت تعقیب مراجع قضایی با اجرای طرح ضربتی ماموران پلیس این فرماندهی خبر داد.

سرهنگ نجم الدین سهرابی اظهار کرد: طرح ضربتی پلیس برای شناسایی و دستگیری محکومان متواری برابر دستور مرجع قضایی در دستور کار ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان خرمشهر قرار گرفت.

 ، وی با اشاره به دستاوردهای خوب این طرح، افزود: در اجرای این طرح ۴۸ ساعته که از توان و ظرفیت کلانتری‌ها و واحدهای گشت انتظامی استفاده شد، ۱۶ محکوم متواری که تحت تعقیب مراجع قضایی بودند، شناسایی و در عملیاتی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان خرمشهر اتهام افراد دستگیر شده را مربوط به جرایم مالی، حمل و نگهداری مواد مخدر، نزاع و درگیری، سرقت و اختلافات خانوادگی عنوان کرد و افزود: دستگیری محکومان متواری و تحویل آن‌ها به مراجع قضایی در کاهش جرایم شهرستان نقش مؤثری به همراه خواهد داشت و به همین دلیل این رویه به صورت مستمر از سوی فرماندهی انتظامی شهرستان دنبال می‌شود.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار