تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۲۸۱۰۸۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نوعروسان صیدونی صاحب جهیزیه شدند

رئیس کمیته امداد امام خمینی صیدون از اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان زیر پوشش این نهاد حمایتی خبر داد.
  حسین ابراهیمی گفت: باهدف حمایت از زوج‌های جوان و ترویج ازدواج آسان و سنت حسنه پیامبر گرامی اسلام، تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان زیر پوشش کمیته امداد شهرستان صیدون از اولویت‌های این نهاد حمایتی است.


وی به اهدای ۱۵ سری جهیزیه به نوعروسان زیر پوشش کمیته امداد صیدون اشاره کرد و افزود: جهیزیه‌های اهدایی شامل؛ تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز هستند.

ابراهیمی ارزش جهیزیه‌های اهدایی را ۷۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: در روز‌های آینده با همکاری و مشارکت سپاه پاسداران ۲۲ سری دیگر به زوج‌های جوان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی صیدون اهدا خواهد شد.


به گفته رئیس کمیته امداد امام خمینی؛ به منظور حمایت از نوعروسان و تسریع در امر ازدواج جوانان، کمیته امداد از ابتدای امسال تاکنون ۵۰ سری جهیزیه به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان به دختران زیر پوشش این نهاد حمایتی اهدا شده است.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار