تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸
کد خبر: ۲۸۱۰۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه دزفول: جوانان ایران آماده حمایت از جبهه مقاومت اسلامی هستند

 امام جمعه دزفول با تشریح آثار عملیات غرورآفرین حماس در سرزمین‌های اشغالی گفت: رژیم صهیونیستی بداند امروز جوانان ایران حامی جبهه مقاومت اسلامی و برای دفاع از مردم فلسطین آماده اعزام به نوار غزه هستند.


 حجت الاسلام مسعود بهرام‌پور یکشنبه شب در جشن پیروزی حماس در مقابل رژیم صهیونیستی که در کنار باغ موزه دفاع مقدس دزفول برگزار شد، افزود: نتیجه حضور مردم ایران در صحنه و حمایت آنها از مردم مظلوم فلسطین، تداوم جنبش مقاومت اسلامی و کوری چشم دشمنان است.

  کاروان‌های موتوری و خودرویی امشب از مساجد و هیات‌های دزفول به سمت چهار راه شریعتی این شهر حرکت کردند و درنهایت با تجمع در مقابل موزه فرهنگی دفاع مقدس در کنار ماکت موشک دزفول گرد هم آمدند.

شهروندان دزفولی با شعارهایی نظیر ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده، وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد، مرگ بر اسراییل و مرگ بر آمریکا ، ضمن توزیع شربت و شیرینی و نورافشانی، پیروزی جبهه مقاومت فلسطین را در حمله برق آسا به رژیم صهیونیستی جشن گرفتند.
  گروه‌های مقاومت فلسطین در روزهای اخیر در پاسخ به شرارت‌های رژیم صهیونیستی هزاران موشک و راکت به مراکز نظامی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی فلسطین پرتاب کردند که خسارات و تلفات فراوانی به صهیونیست‌ها وارد شد.

 

همزمان با این عملیات نفوذ نیروهای کماندو جبهه مقاومت به عمق اراضی اشغالی و به اسارت درآوردن تعدادی از افسران و سربازان صهیونیست‌ها بر رعب و وحشت غاصبان قدس افزوده است.

:
:
:
آخرین اخبار