تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۲۸۰۷۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ایجاد سازش در یک فقره پرونده قتل در خوزستان

در آستانه ولادت فرخنده پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمدمصطفی(ص) و ثلاله پاکش حضرت امام جعفرصادق(ع) یک قاتل خوزستانی بخشیده شد و دوباره به زندگی بازگشت.
  در آستانه 17 ربیع الاول سالروز ولادت فرخنده و خجسته پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمدمصطفی(ص) و ثلاله پاکش حضرت امام جعفرصادق(ع) یک قاتل خوزستانی بخشیده شد و دوباره به زندگی بازگشت.

در همین ارتباط علی دهقانی رئیس کل دادگستری خوزستان امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سه سال پیش در یک فقره نزاع، فردی به قتل رسید که موجب اختلاف میان دو عشیره شد.

وی افزود: با حضور سادات و شیوخ عشایر و اعضای کارگروه مشترک زندان و شورای حل اختلاف خوزستان، جلسه صلح و سازش بین خانواده محکوم علیه و اولیای دم برگزار شد.

رئیس کل دادگستری خوزستان بیان کرد: پس از برگزاری جلسه بین خانواده محکوم علیه و اولیای دم این پرونده ختم به صلح و سازش شد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار