تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۲۸۰۵۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مهارت آموزی ۷ هزار سرباز در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان
جانشین فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان : پارسال بیش از ۷ هزار نفر از سربازان وظیفه که در سپاه حضرت ولیعصر (عج) بودند، مهارت‌هایی را آموختند.
 سردار نعمت اله باقری) گفت: یکی از موضوعاتی که به دستور رهبر انقلاب طی چند سال گذشته در نیرو‌های مسلح رخ داد، مهارت آموزی بود.

وی افزود: پارسال بر اساس ابلاغ صورت گرفته بیش از ۷ هزار نفر از سربازان وظیفه که در سپاه حضرت ولیعصر (عج) بودند، مهارت‌هایی را آموختند.

سردار باقری بیان کرد: یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها نیز این است که سرباز پس از دوران خدمت «چه خواهد شد؟» و این دغدغه جامعه و نیرو‌های مسلح است که با راه اندازی کلاس‌های مهارت آموزی تا حدودی این موضوع رفع شد.

وی همچنین بیان کرد: آینده این مملکت به دست جوانان است و انتظار می‌رود با اقدامات خوب، آینده سازان را به خوبی تربیت کرد تا همانطور که سربازان دفاع مقدس دوشادوش نظامیان از میهن دفاع کردند، بتوان اکنون در حوزه اقتصادی درآمدزایی داشته باشند.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار