تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
کد خبر: ۲۸۰۱۷۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
ماجرای عجیب پارک دولت لالی در آستانه تعطیلی و تخریب!
مدتی است که احتمال تخریب و تصاحب پارک دولت شهرستان لالی موجب گلایه و اعتراض شهروندان شده است‌، پارکی که فردی پس از سال‌های طولانی مدعی مالکیت زمین آن شده است.
  چند روز پیش در پی محکومیت قضایی انشعاب آب و اشتراک برق پارک دولت لالی توسط ادارات مربوطه قطع شدند.

 مدتی است که احتمال تخریب و تصاحب پارک دولت شهرستان لالی موجب گلایه و اعتراض شهروندان شده است‌. پارکی که  فردی پس از سال‌های طولانی مدعی مالکیت زمین آن شده است.

کورش حاجت‌پور شهردار لالی پیرامون این موضوع و تشریح ماجرا  اظهار کرد: پارک دولت شهرستان لالی در سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ در دوره دوم و سوم شورای شهر طی دو مرحله از مالک اصلی خریداری شد. متأسفانه زمین‌های منطقه بختیاری دارای سند رسمی و تک برگ ندارند و بصورت مشاعی هستند و با یک کاغذ عادی جابجایی‌ها و معاملات انجام می‌شدند. 

وی افزود: از سال ۹۸ فردی ادعا دارد این زمین در مالکیت او بوده و نسبت به خرید و فروش انجام شده در سال ۸۳ معترض است. 

شهردار لالی گفت: پلاک قید شده در سند فرد مذکور ۸۰ است و طبق استعلام شهرداری از اداره منابع طبیعی، پلاک پارک دولت لالی ۸۲ هست. 

وی ادامه داد: اداره ثبت اسناد و املاک و منابع طبیعی اعلام شده پلاک پارک دولت این شهر ۸۲ است و ارتباطی با پلاک ۸۰ و زمین فرد مدعی ندارد. 

کورش حاجت‌پور تصریح کرد: در حال حاضر مبلغ ۹ میلیارد تومان برای پرداخت به فرد مدعی توسط شهرداری لالی تعیین شده است در صورتی که بر اساس مستندات و استعلامات انجام شده پارک دولت، ملک این فرد نبوده و بنظر اشتباهی در صدور رای رخ داده است.

مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار