تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۲
کد خبر: ۲۷۹۹۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
صدری:

ایران یکی از 50 عضو آیسیسکو است

مدیر دفتر منطقه «آیسیسکو» سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی اسلامی (isesco) در ایران گفت: ایران یکی از 50 عضو فعلی آیسیکو به شمار می رود که این امر از اهمیت بالایی برخوردار است.

عباس صدری در حاشیه کنفرانس علوم و فنون دریایی و اقیانوسی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از پتانسیلهای موجود در دریاها افزود: این کنفرانس فرصتی مناسب برای آشنایی با چگونگی بهره وری و به کارگیری این پتانسیلها به شمار می رود.
وی ضمن اعلام حمایت واحد متبوع خود از حوزه اقیانوس شناسی و بهره برداری از فضاهای دریاها برای استفاده از پتانسیلهای موجود در دریاها اظهار کرد: تهیه یک برنامه جامع و استراتژیک در حوزه اقیانوسها و صنایع دریایی امری ضروری است.

صدری تصریح کرد: نحوه بهره وری از منابع دریایی و اقیانوسی کاری بزرگ است که پیشرفتها و موفقیتهای خوبی را نیز به دنبال خواهد داشت.

مدیر دفتر منطقه آیسیسکو در ایران از اهمیت اقیانوسها، صنایع دریایی و حفاظت از محیطهای ساحلی و میزان وجود منابع دریایی در جهان به عنوان مسائل مهم، قابل طرح و مهم در این کنفرانس خواند و یادآورشد: پیگیری برنامه ها و اجرایی کردن آنها در حوزه دریا نیاز به صرف هزینه های هنگفت و زمان بسیار دارد.
 
مرجع / مـهـر
برچسب ها: آیسیسکو ، sesco
captcha
آخرین اخبار