عضو هيات مديره اتحاديه مرغ گوشتي كشور گفت: عليرغم اينكه مرغ منجمد به وفور در سردخانهها ذخيره شده اما مردم تمايلي به خريد مرغ منجمد ندارند و ذائقه مردم بهسمت مرغ گرم و كشتار روز خيلي بيشتر است.
محمد حسين زمانيراد عنوان كرد: متاسفانه هرچه به شب عيد نزديكتر شويم، قيمت نهادههاي توليد مرغ زياد ميشود؛ بهطوري كه هماكنون قيمت جوجه 1500 تومان، هر كيلوگرم ذرت 660 تومان و سويا 970 تومان است.
وي با بيان اينكه قيمت مرغ در خوزستان كمتر از استانهاي ديگر است، خاطرنشان كرد: قيمت هر كيلوگرم مرغ زنده درب مرغداريها 3250 تومان است و اين در حالي است كه هر كيلوگرم مرغ زنده در اصفهان، تهران و شيراز 3800 تومان است.
عضو هيات مديره اتحاديه مرغ گوشتي كشور بيان كرد: علت افزايش ناگهاني قيمت مرغ ناشي از جوجهريزي كم است؛ زيرا وقتي هزينههاي جوجهريزي و توليد بالا باشد، مرغدار توانايي جوجهريزي را نخواهد داشت.