تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۲۷۹۴۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خدمات درمانی به بیش از ۳۶ هزار نفر در مرز چذابه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: از ۲۷ مردادماه ، ۳۶ هزار و ۵۲۸ نفر جهت دریافت خدمات درمانی به پایانه مرزی چذابه مراجعه کردند.
 دکتر حبیب حی‌بر گفت: از ساعت ۸ صبح جمعه ۲۷ مردادماه تعداد ۳۶ هزار و ۵۲۸ نفر جهت دریافت خدمات درمانی به درمانگاه مرزی دانشگاه و مواکب درمانی و پایگاه‌های سیار متعلق به ارگان‌های دیگر مستقر در پایانه مرزی چذابه مراجعه کردند.خدمات درمانی به بیش از ۳۶ هزار نفر در مرز چذابه

وی ادامه داد: از این تعداد، ۲۰ هزار و  ۹۲۱ نفر به درمانگاه مرزی و اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کردند که تعداد یکهزارو  ۱۸۲ نفر از مراجعین جهت ادامه روند درمانی به بیمارستان‌های پشتیبان دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعزام و نوزده هزار و  ۷۳۹ نفر با دریافت خدمات درمانی در محل و حال مساعد، ترخیص شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: همچنین تعداد ۷۳۵ نفر به سالن سرد دانشگاه مستقر در مرز چذابه مراجعه کردند و در صورت نیاز جهت تثبیت و پایداری حال عمومی به درمانگاه مرزی ارجاع داده شدند.

دکتر حی‌بر همچنین با تقدیر و تشکر از زحمات شبانه‌روزی همه دستگاه‌هایی که در فرآیند درمان زائرین نقش‌آفرینی کردند، گفت: مجموعا تعداد چهارده هزار و  ۸۷۲ نفر به پایگاه‌های سیار درمانی متعلق به سازمان تامین اجتماعی، بسیج دانشجویی، هلال احمر، ارتش و بنیاد مستضعفان مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۱ نفر اعزام و چهارده هزارو  ۷۱۱ نفر در محل درمان و مرخص شدند.

گفتنی است، از ابتدای ماه صفر تا پایان مراسم اربعین نیرو‌های بهداشتی، درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با استقرار در مرز چذابه به ارائه خدمات به زوار اربعین حسینی پرداختند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار