تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۵
کد خبر: ۲۷۹۳۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیش‌بینی تقویت توده هوای گرم روی خوزستان

  مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه تا روز چهارشنبه خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، به علت تقویت توده هوای گرم روی استان خوزستان تا روز چهارشنبه وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه را در برخی نقاط استان نشان می‌دهد.

وی افزود: از روز پنجشنبه تا اوایل هفته آینده با تقویت جریانات جنوبی، افزایش رطوبت و وقوع شرجی با شدت بیشتری تا مناطق مرکزی استان خوزستان کشیده خواهد شد. در این مدت روند کاهش دما نیز مورد انتظار است.

سبزه‌زاری ادامه داد: با توجه به انباشت رطوبت در منطقه در ساعات بعد از ظهر در این ایام  افزایش ابر و احتمال بارش و رعد و برق پراکنده در ارتفاعات شرقی و شمال شرقی استان خوزستان وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته گتوند با ۴۹ و ایذه با ۲۰.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۹.۴ و ۴۶.۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

شرجی بالای ۸۰ درصد در چهار شهر خوزستان

با تداوم شرجی در خوزستان امروز چهار ایستگاه‌های هواشناسی در سطح استان رطوبت بالای ۸۰ درصد را ثبت کرده‌اند.

بنا بر اعلام هواشناسی خوزستان، حداکثر رطوبت ایستگاه‌های هواشناسی خوزستان امروز (۱۳ شهریورماه) در هندیجان ۹۳، بندر ماهشهر ۸۸ درصد، امیدیه ۸۲ درصد و بهبهان ۸۱ درصد بوده است.

در این مدت میزان رطوبت در ایستگاه شادگان ۷۶، ایستگاه کشاورزی اهواز ۷۵، آغاجاری ۷۱ درصد، اهواز ۶۵ درصد، صفی آباد دزفول ۶۱ درصد، رامهرمز و گتوند ۵۷ درصد، شوشتر ۵۵ درصد، آبادان ۵۳ درصد و شوش ۵۱ درصد ثبت شده است.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار