تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
کد خبر: ۲۷۸۸۱۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بیش از ۶ هزار زائر در شلمچه خدمات درمانی دریافت کردند

 دبیر ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: ۶۲۰۰ زائر از ابتدای حرکت زائران اربعین حسینی ۲۷ مرداد ماه برابر با اول ماه صفر تاکنون در مرکز بهداشتی درمانی و فوریت‌های پزشکی حاج قاسم سلیمانی شلمچه خدمات درمانی دریافت کردند.

سید نادر نقیبی اظهار کرد: در این مدت، ۱۱۶ بیمار برای ادامه درمان به بیمارستان‌های شهرستان‌های آبادان و خرمشهر با آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ اعزام شدند.

وی افزود: از ابتدای شروع خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی تاکنون ۳۵۸ نفر بیمار گرمازده و دارای علائم ضعف و بی حالی برای دریافت خدمات بهداشتی درمانی به این مرکز مراجعه کرده‌اند.

نقیبی بیان کرد: تنها در تاریخ چهار شهریورماه تعداد ۱۹۱۶ بیمار برای دریافت خدمات بهداشتی درمانی به این مرکز مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۲۱ بیمار برای ادامه درمان به بیمارستان های شهرستان خرمشهر و آبادان اعزام شدند.

وی اظهار کرد: از ابتدای شروع خدمات رسانی به زوار اربعین اباعبدالله الحسین (ع) در سال جاری به ۲۴ نفر از مصدومین ترافیکی خدمات امدادی و درمانی داده شد.

شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر مهمترین گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین حسینی است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار