محسن ورجاوند
افزود: در راستای ارتقای سلامت، بهداشت جامعه و تامین امنیت غذایی، بیش از
یکهزار و ۸۰۰ مورد نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه
فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی انجام شد.
وی
ادامه داد: بازرسی بهداشتی دامپزشکی دزفول شامل مراکز کشتارگاه دام و طیور،
رستورانها، قصابیها، سردخانهها و دیگر مکانها است.
رییس اداره
دامپزشکی دزفول بیان کرد: نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع بهداشتی
فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه و سردخانههای نگهداری از وظایف اصلی
سازمان دامپزشکی است.
وی یکی از اقدامات موثر و مطلوب برای ارتقای بهداشت عمومی را تشدید
نظارتها بر مراکز تولید و توزیع این محصولات دانست و افزود: تامین امنیت
غذایی و ارتقای بهداشت موادغذایی با منشاء دامی از مهمترین اهداف و
اولویتهای دامپزشکی به شمار میروند.
ورجاوند از شهروندان خواست هنگام
خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآوردههای خام دامی توجه داشته باشند و
فرآوردههای خود را از مراکز مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری کنند.
وی همچنین توصیه کرد: شهروندان از خرید گوشتی که در کنار معابر، خیابانها و جادهها به صورت غیرمجاز کشتار میشوند به طور جدی خودداری کنند.
رئیس اداره دامپزشکی دزفول افزود: شهروندان درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب را به شماره تلفن ۴۲۴۲۰۹۱۱-۰۶۱ اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم انجام شود.