تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
کد خبر: ۲۷۷۹۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

عوارض آلایندگی خوزستان را باید مانند استان‌های دیگر بگیریم

سرپرست فرمانداری اهواز با اشاره به پرداخت نشدن عوارض آلایندگی از سوی صنایع گفت: در حال پیگیری هستیم تا حق خوزستان را بگیریم و این موضوع نیاز به عزم جدی همه مسئولان خوزستان دارد، نه تنها مدیران اجرایی دولت.

سید احمد موالی‌زاده در خصوص پرداخت نشدن عوارض آلایندگی از سوی صنایع آلاینده مستقر در خوزستان اظهار کرد: در خصوص پرداخت عوارض آلایندگی، به دلیل اعمال نظر وزرای نفت و اقتصاد که دیگران هم را طوری راضی نگه می‌داشتند، حق خوزستان داده نمی‌شد.

وی با اشاره به هفت مرتبه سفر رئیس جمهور به خوزستان، افزود: نگاه دولت این است که حق خوزستان داده شود و در این راستا انقلاب و رنسانسی در موضوع عوارض آلایندگی خوزستان ایجاد شده است.

سرپرست فرمانداری اهواز گفت: با توجه به این نگاه دولت توانستیم بیش از ۵ هزار میلیارد تومان عوارض آلایندگی را برای خوزستان بگیریم که کار بزرگی بوده است.

موالی زاده عنوان کرد: اخیرا نیز واریز ۲ هزار میلیارد تومان دیگر عوارض آلایندگی برای خوزستان مطرح شده است.

وی بیان کرد: در حال پیگیری هستیم تا حق خوزستان را بگیریم و این موضوع نیاز به عزم جدی همه مسئولان خوزستان دارد، نه تنها مدیران اجرایی دولت. نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری و ائمه جمعه باید کمک کنند تا حق خوزستان را مانند استان‌های دیگر بگیریم.

مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
کارمند پتروشیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
0
0
با سلام شرکت های پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر بل اعمال نظر وپافشاری یکی از مسولین اداره امور مالیالتی ماهشهر از زمستان 1400 تاکنون نسبت به پرداخت عوارض آلایندگی که حق مردم شهرهای بندرماهشهر و بندر امام خمینی(ره) است به دلیل اینگه محیط زیست در موعد مقرر شرکت های پتروشیمی آلاینده را اعلام نگرده خودداری می نمایند. کسی هم پیگیر جدی موضوع نیست .

مسئولین محیط زیست باید پاسخگو باشند که چرا علیرغم تکلیف قانونی نسبت به اعلام به موقع شرکت های آلاینده اقدام ننموده است.
captcha
آخرین اخبار