تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
کد خبر: ۲۷۷۸۹۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
کشف کارگاه غیر مجاز بسته بندی آلایش مرغ در اهواز
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان اهواز از کشف کارگاه غیر مجاز بسته بندی آلایش مرغ در یکی از سردخانه‌های این شهرستان خبر داد.
 سید مرتضی قریشی گفت : طی بازدید‌های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی اهواز از سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، یک کارگاه غیر مجاز بسته بندی آلایش مرغ که سردخانه نگهداری فرآورد‌های خام دامی در حال فعالیت بود کشف شد.

کشف کارگاه غیر مجاز بسته بندی آلایش مرغ در اهواز

سرپرست اداره دامپزشکی اهواز افزود : طی بازدید‌های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی اهواز از سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، یک کارگاه غیر مجاز بسته بندی آلایش مرغ که سردخانه نگهداری فرآورد‌های خام دامی در حال فعالیت بود کشف شد.

سرپرست اداره دامپزشکی اهواز گفت : در این کارگاه غیر مجاز اقداماتی از قبیل، بسته بندی آلایش مرغ تازه، چاپ و الصاق لیبل جعلی و انجماد آلایش‌های مرغی تازه خارج از تونل انجماد را بدون دریافت مجوز بهداشتی در محیطی نامناسب انجام می‌پذیرفت که پس از شناسایی، جهت برخورد قانونی پرونده این واحد متخلف به مراجع محترم قضایی ارجاع داده شد.

وی با اشاره به اینکه تمامی فرآورده‌های خام دامی تازه جهت انجماد می‌بایست در تونل انجماد قرار گیرند افزود: به منظور حفظ سلامت شهروندان در فصل تابستان با وجود گرمای شدید در شهرستان اهواز و جلوگیری از افزایش احتمال وقوع شوک حرارتی به فراورده‌های خام دامی منجمد و بالارفتن دمای محصول حین بارگیری، حمل و نقل و نگهداری اقدامات تشدیدی در خصوص نظارت بر شرایط نگهداری و سلامت این محصولات در سردخانه‌های نگهداری توسط کارشناسان اداره دامپزشکی در دستور کار قرار داده شده است.

سید مرتضی قریشی با بیان این مطلب که تامین امنیت غذایی شهروندان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، از شهروندان خواست هنگام خرید فراورده‌های خام دامی منجمد به مشخصات درج شده بر روی لیبل محصول از جمله تاریخ انقضا و لگو سازمان دامپزشکی کشور و شرایط نگهداری محصول که می‌بایست در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد نگهداری شوند توجه کنند.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار