تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴
کد خبر: ۲۷۷۱۱۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بندر خرمشهر ۶۲ درصد رشد داشت

 مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: انجام عملیات تخلیه و بارگیری کالا این بندر از ابتدای امسال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

 علی عسکری یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تخلیه و بارگیری اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر تا پایان تیرماه سال جاری یکهزار و ۱۳۴ تن انجام شده در حالی که در مدت مشابه سال گذشته، ۶۹۸ هزار تن بود.

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: با توجه به آمار فوق، عملیات تخلیه و بارگیری چهارماه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد ۶۲ درصدی داشته است.

عسکری بیان کرد: از بین این عملیات تخلیه و بارگیری چهار ماهه اول سال جاری، ۷۲ درصد سهم کلینکر، ۲۲ درصد سهم کالای عمومی و ۶ درصد سهم کانتینر است.

وی اظهار کرد: اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر در چهار ماه سال جاری ۹۲ درصد سهم صادراتی و هفت درصد سهم وارداتی داشته است.

بندرخرمشهر با برخورداری از ۲۰ پست اسکله، ۲۳۰ هکتار وسعت، به عنوان سومین بندر آزاد کشور در حوزه خلیج فارس محسوب می شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار