سعید حسینینژاد، اظهار داشت: میزان تولید مرغ در مرغداریهای خوزستان متناسب با نیاز جمعیت حدود پنج میلیون نفری نیست و به عبارتی با موازنه منفی در تأمین گوشت مرغ مواجه هستیم.
وی با اشاره راهکارهای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای رفع مشکل کمبود مرغ و نوسان و افزایش بیرویه قیمت آن در خوزستان افزود: خرید و ورود مرغ تولیدی مازاد بر نیاز استانهای همجوار با جمعیت کمتر به عنوان راهکاری کوتاه مدت در حال اجرا است.
حسینینژاد در خصوص راهبرد میان مدت و بلندمدت برای رفع مشکل کمبود مرغ در خوزستان گفت: بر اساس اعلام جهاد کشاورزی خوزستان، تعداد زیادی از متقاضیان راهاندازی واحدهای مرغداری در استان در مرحله دریافت مجوز فعالیت هستند و یا مجوز دریافت کردهاند که با تأمین نقدینگی، این واحدهای تولیدی به تدریج وارد چرخه تولید میشوند و به صورت اساسی مشکل تأمین مرغ در استان حل خواهد شد.
وی قرار داشتن در فصل گرم سال را از دیگر عوامل مؤثر در میزان تولید مرغ عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه خنککنندههای مرغداریها از نوع تبخیری و شبیه به کولر آبی هستند، در شرایط گرم کارایی چندانی ندارند و سبب کاهش میزان تولید میشود که همه مشکلات یاد شده با افزایش تعداد واحدهای مرغداری برطرف خواهند شد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص توزیع مرغ منجمد در بازار استان گفت: بر اساس سیاستهای جهاد کشاورزی، از ذخایر راهبردی مرغ منجمد در فروردین و اردیبهشتماه استفاده شد و هر زمان که نیاز باشد، این محصول در بازار عرضه میشود.
حسینینژاد درباره وضعیت تأمین و توزیع نهادههای دامی در خوزستان گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از نهادههای دامی و کالاهای اساسی از طریق بندر امام خمینی وارد کشور میشود، با استفاده از سامانههای مربوط، با قیمت مناسب در اختیار دامداران و مرغداران قرار میگیرند.