تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۴
کد خبر: ۲۷۴۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

كسر 10درصد از مبلغ قرارداد اعضاي نفت آبادان/هيات مديره براي ادامه همكاري با كاسيميرو جلسه مي‌گيرد

مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان از كسر 10 درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فني خبرداد.
 
خليل صالحي اظهاركرد: با شكستي كه روز گذشته مقابل نفت تهران داشتيم، شرايط‌‌مان خيلي سخت شد و اين موضوع ما را مجبور كرد تمهيداتي را در نظر بگيريم و بر همين اساس تصميم گرفتيم، 10 درصد از كل مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فني را كسر كنيم. اين جريمه به دليل نتايج ضعيف گذشته و مخصوصا شكست روز گذشته بود.
 
وي ادامه‌داد: تمام تلاش مجموعه اين است كه نفت در ليگ بماند و به همين دليل قصد داريم دو بازيكن خارجي جذب كنيم كه يكي از اين بازيكنان كه مدافع و ازبكستاني است، از فردا در تمرينات تيم شركت مي‌كند.
 
مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان افزود: همچنين بازيكن ديگر كه برزيلي و مهاجم است از فردا وارد آبادان مي‌شود اما از پس‌فردا در تمرينات تيم شركت مي‌كند و پس از دو، سه جلسه تمرين، درخصوص جذب اين دو بازيكن تصميم‌گيري مي‌كنيم.
 
وي بيان‌كرد: اميدوارم اين بازيكنان، ارزشمند باشند و بتوانيم با آن‌ها قرارداد نهايي ثبت كنيم و در ادامه به تيم كمك كنند. متاسفانه زمان به سرعت مي‌گذرد اما سعي مي‌كنيم تصميم عاقلانه‌اي بگيريم تا بتوانيم مشكلي از دوش تيم برداريم نه اين‌كه مشكلي بر مشكلات تيم بيفزاييم.
 
صالحي عنوان‌كرد: برنامه‌ريزي‌هايي كه براي تيم انجام داده‌ايم، همگي بر اين مبنا هستند كه نفت در ليگ بماند و هيچ ذهنيتي مبني بر اين‌كه تيم سقوط كند، نداريم اما مي‌دانيم كه كار سختي است و بايد برنامه‌ريزي‌هايمان را به گونه‌اي پيش ببريم كه با گذشته كاملا متفاوت باشند و اين احساس مسووليت را بايد تمام عوامل باشگاه داشته باشند.
 
وي خاطرنشان‌كرد: هيات مديره اين موضوع را هم در نظر گرفته كه اگر تيم در ديدارهاي آينده نتايج خوبي را به دست آورد و در سرنوشت نفت آبادان تاثير‌گذار باشد، اين جرايم را با اختياراتي كه دارند، مي‌بخشند.
 
مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان با اشاره به اين‌كه در بازي ديروز عملكرد خيلي خوبي نداشتيم، گفت: بازيكنان تيم فوتبال خوبي ارايه ندادند هر چند كه مشكلاتي ازجمله كيفيت نامناسب زمين وجود داشت اما اين شرايط براي هر دو تيم بود؛ يعني اگر كيفيت زمين خوب بود هر دو طرف بهره مي‌بردند و اگر كيفيت خوب نبود، هر دو تيم ضرر مي‌كردند.
 
وي با بيان اين‌كه اين هفته قطعا نشستي با هيات مديره درخصوص ماندن يا نماندن كاسيميرو در تيم خواهيم داشت، گفت: در اين جلسه درباره ادامه و يا قطع همكاري با او تصميم‌گيري مي‌كنيم. در اوايل نظر من بر اين بود كه فيروزي سرمربي تيم شود چرا كه به نظرم او مي‌توانست در آن مقطع به تيم كمك كند و شايد اگر با اين نظر من موافقت مي‌شد، اكنون جايگاه نفت اين‌جا نبود.
 
صالحي ادامه‌داد: با شناختي كه نسبت به فيروزي داشتم، مطمئن بودم كه او از ساير گزينه‌ها بهتر است اما متاسفانه در آن مقطع اعضاي هيات مديره با پيشنهاد من موافقت نكردند و سيري را رفتيم كه نتيجه آن چيزي است كه اكنون مي‌بينيد.
 
وي عنوان‌كرد: اميدوارم با يك همت جمعي و كمك گروهي، اتفاقي بيفتد كه تيم در ليگ بماند. به نظرم تاكنون تماشاگران به خوبي نقش خود را ايفا كرده‌اند و بهترين حمايت را از تيم داشته‌اند و در سخت‌ترين شرايط، سعي كرده‌اند تيم را با تمام وجود تشويق كنند.
 
مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: باشگاه نيز تا آن جا كه در توانش بوده، سعي كرده است به تعهداتش عمل و شرايط را فراهم كند. اميدوارم كادر فني و بازيكنان هم شرايطي را به وجود بياورند كه پاسخگوي اين همه حمايت و علاقه‌مندي تماشاگران باشند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار