تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱
کد خبر: ۲۷۴۲۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دو درصد از جمعیت دزفول در دفاع مقدس شهید شدند

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول گفت: بر اساس آماری که گرفته شد در طول هشت سال دفاع مقدس 2 درصد از جمعیت آن زمان شهرستان دزفول به فیض شهادت نائل آمده‌اند.
 محمدحسن جولا رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در طول هشت سال دفاع مقدس مردم دزفول ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های زیادی از خود نشان دادند که در تاریخ به ثبت رسید.

وی در ادامه بیان کرد: بر اساس آماری که گرفته شد در طول هشت سال دفاع مقدس 2 درصد از جمعیت آن زمان شهرستان دزفول به فیض شهادت نائل آمده‌اند که یک آمار بی‌نظیر در سطح کشور است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران دزفول عنوان کرد: ما هیچ جایی را در کشور نداریم که نسبت به جمعیتش این تعداد شهید را داده باشد که این افتخار نصیب شهرستان دزفول پایتخت مقاومت ایران شده است.

وی خاطرنشان کرد: 2 هزار و 637 نفر از جمعیت شهرستان دزفول در طول دوران هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیده‌اند که نسبت به جمعیت آن زمان دزفول یک آمار فوق‌العاده است.

جولا تصریح کرد: به خاطر وجود آمار بالای شهدا، بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان یک بنیاد شهید ویژه محسوب می‌شود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار