تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۲۷۳۹۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای ۱۵۲ پروژه برای بهسازی راه‌های خوزستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: امسال ۱۵۲ پروژه با هدف بهبود تردد جاده‌ای و بهسازی راه‌های استان اجرایی خواهند شد.

اجرای ۱۵۲ پروژه برای بهسازی راه‌های خوزستان

  محمد جولانژاد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۵۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد ریال با هدف بهبود تردد جاده‌ای و بهسازی راه‌های استان اجرایی خواهند شد.

وی با اشاره به هدف اجرای این پروژه‌ها گفت: هدف از اجرای این پروژه‌ها ارتقای ایمنی تردد کاربران جاده‌ای در سطح محورهای اصلی، فرعی و روستایی استان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد: بهسازی و روکش آسفالت ۴۶۵ کیلومتر از محورهای اصلی، فرعی و روستایی، احداث و روکش آسفالت ۴۴۵ کیلومتر راه روستایی، احداث ۴۴ کیلومتر روشنایی، تهیه و نصب حفاظ بتنی پیش ساخته مفصلی (نیوجرسی) به طول ۵۳ کیلومتر، اجرای خط کشی در طول چهار هزار و ۲۰۰ کیلومتر و تعمیر و بهسازی ۱۵۳ دستگاه ابنیه فنی از مهمترین پروژه‌های اجرایی راهداری خوزستان در سال جاری است.

جولانژاد با بیان اینکه اعتبار این پروژه از محل منابع ملی و استانی تامین می‌شود افزود: این پروژه‌ها با هدف بالا بردن ایمنی تردد برای کاربران جاده‌ای تعریف و در مرحله اجرا قرار دارند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار