تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۲۷۳۱۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رشد تعاملات تجاری ایران و عراق با راه اندازی بازارچه‌های مرزی

 فرماندار دشت آزادگان گفت: راه اندازی بازارچه‌های مرزی در مرز چذابه می‌تواند در افزایش تعامل تجاری ایران و کشور عراق اثر گذار باشد.

 حمید سیلاوی پیش از ظهر امروز سه شنبه در کارگروه صادرات شهرستان دشت آزادگان با اشاره به اهمیت راه اندازی بازارچه‌های مرزی در چذابه بیان‌کرد: ایجاد بازارچه‌های مرزی چذابه به منظور رونق اقتصادی، تجاری و اشتغالزایی در حال پیگیری است که راه اندازی آن به همکاری دستگاه‌های مختلفی نیاز دارد.

فرماندار دشت آزادگان به روند روبه رشد صادراتی پایانه مرزی چذابه اشاره کرد و گفت: پارسال صادرات از این مرز به لحاظ وزنی ۳۴ درصد و به لحاظ ارزشی ۱۶ درصد رشد داشته است که به همین دلیل راه اندازی بازارچه مرزی در این منطقه ضروری است.

وی بیان‌کرد: با توجه به زیرساخت‌هایی که در پایانه مرزی چذابه وجود دارد؛ توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجاری منطقه به عنوان یک اولویت دنبال می‌شود.

سیلاوی ادامه داد: به دلیل نبود بازارچه مرزی در چذابه، فعالیت تعاونی‌های مرزنشین در منطقه کاهش یافته بنابراین برای احیای این تعاونی‌ها، راه اندازی این بازارچه ضروری است.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار