تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۲۷۲۶۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

زندانی محکوم به قصاص پس از ۲۳ سال حبس بخشیده شد

 رییس کل دادگستری استان خوزستان گفت: یک نفر محکوم به قصاص در دزفول پس از ٢٣ سال حبس در پویش «به حرمت امام رئوف می‌بخشم» بخشیده شد.

 علی دهقانی اظهار داشت: بیست و سه سال پیش فردی در دزفول خواهرزاده‌‌اش را به قتل ‌رسانده و پس از دستگیری به قصاص نفس محکوم شده بود.

وی افزود: در این مدت افراد بسیاری جهت کسب رضایت اولیای دم و برقراری صلح و سازش میان این دو خانواده تلاش کردند که متأسفانه نتیجه‌ای حاصل نشد.

دهقانی ادامه داد: در نهایت با اعزام کارگروهی ویژه به سرپرستی یکی از صلح‌یاران شعب ویژه عشایر و رایزنی‌های بسیار با اولیای دم، این پرونده ختم به سازش شد.

وی با اشاره به نقش اثرگذار پویش‌های مختلف در افزایش آمار آزادی زندانیان در بند، گفت: تعیین تکلیف محکومان به قصاص که بیش از 10 سال از مدت اقامت در زندان آنان می‌گذرد، یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی در راستای عمل به حقوق شهروندی است و اعضای شوراهای حل اختلاف نیز بر این است که این پرونده‌ها به سازش ختم شود.

مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار