به هرحال، تشخیص بر اساس صدای حاصل از ضربه زدن بسیار شخصی است و توافقی دراین باره دقیقاً چه صدایی رسیده بودن هندوانه را نشان میدهد، وجود ندارد. در عوض ظاهر هندوانه میتواند به شما در شناسایی هندوانه خوب کمک کند: یک هندوانه خوب باید سفت، متقارن، بدون فرورفتگی یا له شدگی باشد. در عین حال رنگ آن باید مات باشد نه درخشان.
به دنبال لکه زرد کرم رنگی در کف هندوانه بگردید. این نقطه که به آن نقطه زمینی هندوانه هم میگویند، جایی است که هندوانه در آن روی زمین تکیه میکند و در مقابل آفتاب قرار میگیرد. اگر این نقطه سفید یا سبز باشد، ممکن است هندوانه شما زود برداشت شده باشد و به آن اندازهای که باید رسیده نباشد.
هندوانه را بردارید، در دستانتان بگیرید، در این حالت باید احساس کنید هندوانه نسبت به اندازهاش سنگین است. البته باید بدانید 92 درصد وزن هندوانه از آب تشکیل شده است. اگر می خواهید قاچ هندوانه را بخرید. قاچی را انتخاب کنید که گوشت قرمز پررنگی داشته باشد و پوست نازک باشد و حلقه سفیدی کمتری داشته باشد.