جمال شیبه بیان کرد: در جریان دور دوم سفر استانی رییس جمهور به خوزستان میز خدمت کمیته امداد در ادارات شهرستانی با هدف رسیدگی به درخواست های مردم ایجاد شده است.
وی گفت: در این میز خدمت برخی از درخواست هایی که فوریت دارند در کمترین زمان رسیدگی و مشکل مراجعه کننده پیگیری می شود.
شیبه افزود: از جمله درخواست هایی که در کمترین زمان رسیدگی می شود درخواست های مربوط به تامین لوازم ضروری زندگی، رفع مشکل تامین ودیعه مسکن و یا تحصیل دانش آموزان است.
مدیر کل کمیته امداد امام (ره) خوزستان اظهارکرد: میز خدمت تا امروز پابرجاست و درخواست هایی که مردم دارند در سامانه ای که در نظر گرفته شده ثبت می شود.
وی ادامه داد: تلاش داریم که در کمترین زمان به این مکاتبات رسیدگی شود و امید است که حداکثر کمک را به مردم داشته باشیم.