تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۳
کد خبر: ۲۷۱۳۸۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۴۰ هکتار زمین در اهواز برای ساخت مسکن واگذار شد

 سازمان ملی زمین و مسکن طی تفاهمنامه‌ای ۴۰ هکتار زمین برای ساخت زمین در اهواز واگذار کرد.

 رییس سازمان ملی زمین و مسکن عصر پنجشنبه با رییس صندوق بازنشستگی کشور، مدیر عامل فولاد خوزستان و مدیرعامل فولاد اکسین برای ساخت مسکن تفاهم‌نامه‌ منعقد کرد.

این تفاهمنامه با موضوع همکاری در ساخت مسکن مناسب با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات صندوق بازنشستگی کشوری، شرکت فولاد خوزستان و شرکت فولاد اکسین برای تامین مسکن بازنشستگان و مستمری بگیران، کارکنان و کارگران این شرکت‌ها براساس نیازمندی‌های احصا شده منعقد شد.

براساس این تفاهم‌نامه ۴۰ هکتار زمین در محدوده شهر اهواز برای ساخت واحدهای مسکونی واگذار شد.

همکاری برای تامین منابع مالی لازم مطابق با برنامه‌های دولت، از جمله موارد مهم مطرح شده در این تفاهم‌نامه است.

رییس سازمان ملی زمین و مسکن در حاشیه انعقاد این تفاهم نامه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: براساس این تفاهم‌نامه دولت، زمین و تسهیلات طرح نهضت ملی را تامین می‌کند و تخفیف‌های مورد نیاز از سوی قانونگذار داده می‌شود ضمن اینکه شرکت‌ها مدیریت اجرا و آماده‌سازی زمین و کمک به ساخت را برعهده دارند.

ارسلان مالکی با اشاره به اعطای تسهیلات بانکی، دولتی و خصوصی برای ساخت مسکن توضیح داد: از آورده شرکت‌های مذکور برای کارکنان و کارگران فاقد مسکن زمین و مسکن تامین می‌کنیم.

وی با بیان اینکه زمین واگذار شده نیاز به الحاق به محدوده یا تغییر کاربری ندارد، افزود: اگر مسئولان در استان خوزستان همراهی لازم را داشته باشند در کوتاه ترین زمان ممکن عملیات اجرایی آغاز می‌شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار