تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۰
کد خبر: ۲۷۰۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مجموعه شهيد کشوري به استقلال واگذار شد

 با دستور وزير ورزش و جوانان و موافقت رئيس‌جمهور، مجموعه ورزشي شهيد کشوري به استقلال واگذار شد.
 
باشگاه استقلال از مدت ها قبل به دنبال در اختيار گرفتن يک مجموعه براي برگزاري مسابقات و همچنين تمرينات اين تيم بود و اين باشگاه علاوه بر هزينه هاي صورت گرفته در کمپ مرحوم حجازي رايزني هايي را با وزير ورزش و جوانان و رياست جمهوري انجام داد تا بتواند يک ورزشگاه را در تهران در اختيار بگيرد.

 علي فتح الله زاده مديرعامل استقلال در نامه هايي که به وزارت ورزش و جوانان ارسال کرده بود خواستار اين موضوع شد و در نهايت وزارت ورزش و جوانان با اين موضوع موافقت کرد.

پس از مساعدت هاي محمد عباسي وزير ورزش و جوانان و محمود احمدي نژاد رئيس جمهور در نهايت مقرر شد ورزشگاه شهيد کشوري در اختيار باشگاه استقلال قرار گيرد تا آنها از اين زمين براي تمرين و برخي بازي هاي دوستانه بهره ببرند.

اين ورزشگاه هم اکنون در اختيار شرکت توسعه و تجهيز است و فدراسيون کاراته و فدراسيون بسکتبال به همراه فدراسيون دو و ميداني در اين مجموعه کارهاي اداري خود را انجام مي دهند.
مرجع / فـارس
برچسب ها: شهید کشوری ، استقلال
:
:
:
آخرین اخبار