تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
کد خبر: ۲۷۰۳۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۷ پرونده قصاص در خوزستان به صلح ختم شد

 رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: با اجرای پویش «به حرمت امام رئوف می‌بخشم» هفت فقره از پرونده‌های قصاص نفس استان صلح و سازش شده است.

  علی دهقانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری، رئیس قوه قضائیه و سند تحول قضائی مبنی بر ترویج و گسترش فرهنگ صلح و سازش در پرونده‌های کیفری که منتهی به حکم قصاص شده‌اند و مصالحه میان طرفین دعوی، کارگروه‌هایی برای رسیدگی و مصالحه در خوزستان تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به سازش در ۹۰ فقره در پرونده‌های قصاص نفس استان در سال گذشته، ادامه داد: خوزستان جز استان‌های پیشتاز در ایجاد مصالحه است که این امر مهم را مدیون مردم استان و همراهی آنان در پویش‌های مختلف شوراهای حل اختلاف در مناسبت‌های مختلف هستیم.

دهقانی با بیان اینکه پویش معنوی «به- حرمت- امام- رئوف- می‌بخشم» تا خردادماه امسال ادامه دارد، خبر داد: براساس این پویش هفت فقره از پرونده‌های قصاص نفس خوزستان به صلح و سازش ختم شد.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: از مردم استان درخواست می‌شود ضمن پرهیز از هرگونه نزاع و درگیری که می‌تواند آثار منفی در پی داشته باشد، در دعاوی و اختلافات خود به مسائل اخلاقی دین مبین اسلام توجه کرده و تا جایی که می‌توانند با گذشت و مصالحه از ادامه دعوا و دامن زدن به اختلافات پیشگیری کنند.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار