نشست کارگروه کشت گندم امروز با حضور علی اکبر حسینی محراب، در استانداری خوزستان برگزار شد.
حسینی محراب در این نشست در خصوص نگهداری گندم اظهار داشت: بسیاری از بیماریهایی که وارد آب و نان مردم میشود به وسیله گندم و ذرت وارداتی است؛ بنابراین از ورود گندمهای بیکیفیت به سیلوها جلوگیری شود.
استاندار خوزستان با اشاره به واردات گندم افزود: کنترلهای لازم در مرزها برای واردات گندم صورت گیرد و ضعفهای گذشته اصلاح شود؛ همچنین مدیران بخشهای مربوطه برنامه لازم را برای نظارت بر این امر داشته باشند.
وی بر جلوگیری از قاچاق تأکید کرد و تصریح کرد: بانکهای عامل به گونهای عمل کنند که پس از خرید گندم، کشاورزان به حق خود برسند.
حسینی محراب افزود: مراقبتهای بهداشتی و امنیتی مدنظر قرار گیرد و لیستی از تمهیدات نوشته شود تا ناظرین براساس آن عمل کنند.
استاندار خوزستان با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی به میدان بیایند و برای نوع کشت و محصول نظر دهنداظهار داشت: همچنین موارد دانش بنیان و پیشرفته جهت افزایش بهرهوری مدنظر قرار داده شود.