تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
کد خبر: ۲۶۸۳۵۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جوانان استان پرظرفیت خوزستان شایسته بیکاری نیستند

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: دولت باید زمینه ایجاد اشتغال در خوزستان را پدید آورد استانی با این همه ظرفیت و پتانسیل نباید جوانانش بیکار باشند.
  حجت‌الاسلام سید عبدالنبی موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان امشب در جلسه هم‌اندیشی به منظور ایجاد فرصت‌های شغلی در خرمشهر، اظهار کرد: اشتغال برای جوانان از مطالبات اصلی بنده در سطح خوزستان است که از تمام ظرفیت‌ها برای ایجاد آن استفاده خواهم کرد.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات جوانان ما نداشتن مهارت است و همه به دنبال کار و اشتغال اداری هستند، در حالی که حرفه و مهارت باید اصل باشد.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان گفت: باید فرهنگ داشتن مدرک بدون حرفه و مهارت برچیده شود، دستگاه‌های فرهنگی از جمله صدا و سیما باید بر این مساله به صورت ویژه کار کنند.

موسوی‌فرد بیان کرد: دولت و مسوولان کلان باید زمینه و بستر ایجاد اشتغال در سطح خوزستان را پدید آورند، استانی با این همه ظرفیت و پتانسیل نباید جوانانش بیکار باشند.

 این نشست با حضور حجت‌الاسلام مروی، آیت‌الله جزایری، سردار شاهوارپور و دیگر مسولان استانی برگزار شد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار