تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۶
کد خبر: ۲۶۷۸۰۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کتاب "جستجو و نجات در محیط های آبی" در آبادان رونمایی شد

 همزمان با همایش مدیران ستادی و عامل استان‌ها از کتاب "جستجو و نجات در محیط‌های آبی" با حضور رئیس، نماینده ولی‌فقیه و دبیر کل جمعیت هلال احمر، چهارشنبه در آبادان رونمایی شد.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خوزستان روز چهارشنبه در حاشیه رونمایی از کتاب جستجو و نجات در محیط‌های آبی گفت: سیل شایع‌ترین حادثه‌ای است که در کشور رخ می‌دهد اما در این خصوص منابع کم‌تری در اختیار متولیان امر بوده است.

مجتبی طحان با اشاره به وقوع سیل و آبگرفتگی‌های متعدد در کشور افزود: از سال ۱۳۹۵ پژوهشی به همت تعدادی از مربیان تخصصی جستجو و نجات و سیلاب آب‌های خروشان انجام گرفت و نتیجه آن کتابی بود که با حضور مدیران عالی جمعیت هلال احمر رونمایی شد.

وی به تشریح محتوا و سر فصل‌های آموزشی این کتاب پرداخت و تصریح‌کرد: این کتاب توسط دکتر حسین حسین پور، سیدمهدی حجازی فر و علی بقائی تالیف شده است.

طحان افزود: سر فصل‌های این کتاب شامل ملاحظات پزشکی و خطرات ناشی از آب، نجات غریق، تجهیزات نجات و ابزارهای فنی، اصول جستجو و نجا، خطرات ناشی از سیلاب شهری و آشنایی با قوانین و مسائل حقوقی هستند.

همچنین نمایشگاه عکس هلال احمر در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان با ۵۰ تابلو عکس در سالن منطقه آزاد اروند افتتاح شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار