تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
کد خبر: ۲۶۷۳۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

غیرفعال بودن بیش از ۵۰ درصد نازل‌های جایگاه‌های سوخت خوزستان

رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سوخت خوزستان : بیش از نیمی از نازل‌های جایگاه‌های سوخت خوزستان به دلیل خرابی قطعات سامانه هوشمند از مدار خارج شده و غیرفعال هستند.
  ابراهیم الباجی گفت : به دلیل مشکلاتی که در بحث گرمای هوا و همچنین گرد و خاک وجود دارد، قطعات سامانه‌های هوشمند جایگاه‌های سوخت خوزستان به سرعت دچار مشکل و خرابی می‌شوند و این مساله در پمپ بنزین‌های استان برای مردم مشکل‌ساز است.

غیرفعال بودن بیش از ۵۰ درصد نازل‌های جایگاه‌های سوخت خوزستان

وی با بیان اینکه خوزستان دارای بیشترین نازل‌های غیرفعال در کشور است، افزود: بیش از ۵۰ درصد نازل‌های جایگاه‌های سوخت خوزستان به دلیل خرابی قطعات سامانه هوشمند از مدار خارج شده و غیرفعال هستند.

رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سوخت خوزستان گفت: در حوزه عملیاتی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز و آبادان حدود ۳ هزار و ۱۰۰ جایگاه سوخت وجود دارد که بیش از نیمی از آن‌ها از مدار خارج هستند.

الباجی ادامه داد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کشور تامین کننده این قطعات است و سهمیه‌ای که به خوزستان در بحث قطعات تعمیرشده سامانه‌های هوشمند تخصیص می‌دهد نسبت به آمار خرابی‌ها بسیار کمتر است و این مساله باعث شده است تا جایگاه‌های سوخت غیرفعال زیادی در استان وجود داشته باشد.

رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سوخت خوزستان گفت: عمر مفید بیشتر سامانه‌های هوشمند سوخت در جایگاه‌های سوخت خوزستان به پایان رسیده است و تعمیر قطعات این سامانه‌ها نیز فایده‌ای ندارد و حتما باید تعویض شوند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار