تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۲۶۵۴۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دمنوش زنجبیل، نوشیدنی گوارا و گرم زمستانی
زنجبیل به دلیل طبع گرم و تولید گرما در بدن، جزو نوشیدنی‌های گوارای زمستانی محسوب می‌شود.
  زنجبیل که از قدیم مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است، امروزه در تمام دنیا به عنوان گیاهی دوست داشتنی مصرف می‌شود.دمنوش زنجبیل، نوشیدنی گوارا و گرم زمستانی

زنجبیل تازه و شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زاید بدن را به صورت عرق از بدن خارج می‌سازد.

این گیاه برای خانم‌هایی که عادت ماهیانه آن‌ها عقب می‌افتد، نیز تجویز شده است، همچنین استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می‌رود.

تهیه چای زنجبیل بسیار ساده است و می‌توان نوشیدنی بسیار گوارای زمستانی با استفاده از زنجبیل تهیه کرد.

برای تهیه آن باید مراحل زیر را انجام دهید تا از نوشیدن این دمنوش گرم و پرخاصیت لذت ببرید.

پوست زنجبیل را کنده (بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه‌های بسیار نازک برش دهید.

آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب، ورقه‌های زنجبیل را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید.

حرارات را کم کنید و اجازه بدهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و سپس چای حاصله را صاف کنید.

برای ایجاد طعم بهتر می‌توانید به آن عسل و لیمو ترش هم اضافه کنید، اگر این چای را برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می‌نوشید، آن را شیرین نکنید.

برطرف کردن مزه تند چای زنجبیل

در برخی از منابع، استفاده توأم زنجبیل با برگ نعناع به شکل کاملا مخلوط عنوان راهکاری برای حذف این تندی برشمرده اند، البته با افزودن آب بیشتر نیز می‌توان از تندی آن کاست.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار