او گفت: به لطف الهی بارشهای خوبی در حوضه رودخانه کرخه که به صورت برف و باران بوده ثبت شده که این میتواند حجم آب ورودی به دریاچه سد کرخه را افزایش دهد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به بروز خشکسالی شدید در۲ سال اخیر و قرار گرفتن ذخایر آب سد کرخه در وضعیت قرمز ادامه داد: کاهش شدید ذخایر آب سد کرخه که گنجایش بیش از پنج میلیارد متر مکعب را دارد سبب شد که کشت تابستانه پارسال در غرب خوزستان محدود و در تابستان امسال به طور کامل ممنوع شود.
آقای صدریان فرد ابراز امیدواری کرد تا با تداوم بارندگیها در ماههای باقی مانده فصل زمستان و بهار، وضعیت آب سد کرخه از وضعیت بحرانی و قرمز خارج شود و دوباره امکان تامین آب پایدار کشاورزی و تولید برق فراهم شود.
او گفت: هم اکنون نگرانی از ذخایر آب سدهای دز، مارون و حوضه کارون بزرگ وجود ندارد و این سازمان به تعهدات خود در قبال تامین آب کشاورزان طرف قرارداد در ماههای پیش رو عمل خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان افزود: ذخایر آب همه سدهای خوزستان غیر از دریاچه سدکرخه در وضعیت پایدار و مطمئن قرار دارد، ولی هنوز تا رسیدن به نقطه سرریز آب فاصله داریم.
آقای صدریان فرد به کشاورزان اطمینان داد نگران تامین آب نباشند و سازمان آب و برق خوزستان همه تلاش و برنامه ریزی خود برای تامین آب در سال زراعی جاری به کار خواهد بست.
او در ادامه با اشاره به شروع دیرهنگام بارشها در فصل پاییز در خوزستان گفت: در فصل پاییز تقریبا بارش موثری در خوزستان نداشتیم، ولی در روزهای واپسین پاییز و شروع فصل زمستان، بارندگی در خوزستان و مناطق بالادست حوضههای آبریز بسیار مطلوب بوده است.
وابستگی بخش کشاورزی خوزستان به آبهای سطحی و جاری حدود ۹۵درصد است از این رو ذخایر آب سدهای استان برای تولید محصولات اساسی نظیر گندم، چغندرقند، کلزا، صیفی و سبزی و همچنین کشت تابستانه تاثیر فوق العادهای دارد.
استان خوزستان در شرایط نرمال (طبیعی) بارش ها، با تولید سالانه ۱۷.۵ میلیون تُن محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات معادل ۱۴درصد تولیدات بخش کشاورزی کشور را تامین میکند.
بنا به اعلام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ۲ سال خشکسالی اخیر، حجم تولیدات بخش کشاورزی خوزستان ۲۵ تا ۳۰درصد کاهش یافته بود