وی
افزود: گاوهای دورگ با ۳۴ درصد بیشترین نقش در تامین گوشت قرمز استان را
داراست و پس از آن گوسفند با ۳۱ درصد رتبه دوم استان را دارا میباشد.
معاون
بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی در ادامه گاو اصیل، گاو بومی، شتر،
گاو میش و بز را از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز استان برشمرد و
تصریح نمود: اجرای برنامههای اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دومنظوره
استفاده از دامهای پر بازده با بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات
بانکی به دامداران از اقدامات موثر بر افزایش تولید گوشت قرمز در استان
خوزستان میباشد.