رییس اتحادیه نانوایان اهواز کمبود واحدهای نانوایی و سهمیه آرد را از عوامل طولانی شدن صفها عنوان کرد وگفت: هر چقدر سهمیه آرد بیشتر باشد ساعات پخت نان بیشتر میشود و در نتیجه مشتری هم اطمینان خاطر پیدا میکند که در هر ساعتی که به واحدهای نانوایی مراجعه کند نان به دست میآورد و در نتیجه صفهای طولانی تشکیل نمیشود.
محمدصالح صیوانی با بیان اینکه سهمیه آرد یارانهای واحدهای نانوایی خوزستان نسبت به استانهای دیگر کمتر است که این مساله یکی دیگر از عوامل تشکیل صفهای طولانی است، عنوان کرد: آرد به صورت عادلانه تقسیم نمیشود به شکلی که به بیش از ۱۰۰ واحد نانوایی کمتر از ۱۵۰ کیسه آرد یارانهای تعلق میگیرد و همچنین تعداد نانواییها نسبت به جمعیت شهر نامتعارف است.
صیوانی بااشاره به اینکه برای جلوگیری از تشکیل صفهای طولانی نظارت بر
واحدهای نانوایی را افزایش دادیم، افزود: کارتخوانهای هوشمند بسیاری از
چالشها را در این زمینه از بین بردهاند. نانواییهایی که در روزهای
غیرتعطیل کار نمیکنند و یا کمکاری میکنند بر اساس تراکنش کارتخوانها
مشخص میشوند. نانوایان تنها در زمان قطعی اینترنت با مشکل مواجه میشوند،
اما به طور کلی نصب کارتخوان هوشمند از سوءاستفادههای احتمالی نانوایان
جلوگیری میکند.